Adıyaman Üniversitesinden Bölgedeki Çiftçilere Eğitim Desteği

Adıyaman Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi tarafından Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Birişik’in koordinatörlüğünde yürütülen ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “TRC1 Bölgesinde Fitoklinik, Bitki Sağlığı Teşhis Tanı Hizmetlerinin Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması” adlı proje kapsamında eğitimler verilecektir.

Merkez Araştırma Laboratuvarı Konferans Salonu’nda Adıyaman Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Harran Üniversitesi ve Adana Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsünde görevli uzmanlar tarafından verilecek eğitimler 27 - 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecektir.