Danışma Kurulu Üyelerimize Makamlarında Ziyaret

Merkezimiz Müdür ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ertan YOLOĞLU ile Doç. Dr. Miraç UÇKUN danışma kurulu üyelerimizden Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar ÖZKAN'ı ve Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin KIYAS'ı makamlarında ziyaret etti.

Bölgesel ve ulusal kapsamda üniversiteler, araştırma merkezleri, sanayi, kamu kurum ve kuruluşları ile girişimcilerin her türlü test, ölçüm ve analiz gereksinimlerini merkezin olanakları ölçüsünde karşılamak misyonu ile çalışan merkezimizin değerli danışma kurulu üyeleri, üniversitemizin bilimsel ve teknolojik potansiyelinin artırılmasında merkezimizin amaç ve faaliyet alanlarıyla ilgili önerilerde bulunma ve bölgedeki sanayi kuruluşları ile diğer bilimsel ve teknolojik kuruluşlarla işbirliği ortamının oluşturulup geliştirilmesine ilişkin çalışmalarda yer alma; yürütülebilecek işbirlikleri konularında görüş bildirebilmektedirler. 

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar ÖZKAN

Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin KİYAS

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.