ADYÜMLAB Personellerine Laboratuvar Güvenliği, Biyogüvenlik, Laboratuvarlarda Temizlik ve Hijyen Eğitimleri Verildi

Adıyaman Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi personlerinin kişisel gelişimi ve güvenliği için düzenlenen 2021 yılı hizmet içi eğitimlerden "Laboratuvar Güvenliği ve Biyogüvenlik Eğitimi" ile "Laboratuvarlarda Temizlik ve Hijyen Eğitimi" Adıyaman Üniversitesinin değerli akademik personellerinden Doç. Dr. Muhsin AYDIN tarafından 05 Kasım 2021 Cuma günü ADYÜMLAB Konferans salonunda verilmiş olup eğitim sonrasında personellerin ilgili konularda bilgi ve deneyim edinmeleri sağlanmıştır.