Gıda ve Yem Analizleri
Ürün Grubu |
Analiz Ücreti (TL) |
|
Asitlik |
Süt ve Süt Ürünleri |
250 |
Un ve Unlu Mamuller |
250 |
|
Zeytin Yağı |
350 | |
Bitkisel Sıvı Yağ |
350 | |
Meyve suyu |
250 |
|
Bal |
250 |
|
Sirke |
250 |
|
Asetil Metil Karbinol Testi |
Sirke |
250 |
Bağıl Yoğunluk (piknometre) |
Süt ve Ayran |
200 |
Meyve Suları |
||
Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
||
Diastaz Sayısı Tayini |
Balda |
450 |
Elektriksel İletkenlik (EC) |
Balda |
150 |
Prolin |
Balda |
450 |
Refraktometrik Rutubet Tayini |
Balda |
200 |
Ticari Glikoz Analizi (var/yok) |
Balda |
200 |
Eterde Çözünmeyen safsızlıklar |
Bitkisel yemeklik yağ (Zeytin Yağı)
|
450 |
Formol Sayısı Tayini |
Meyve Suları |
250 |
Glüten Analizi (Yaş Gluten) |
Çeşitli Unlarda |
200 |
Gluten analizi (Yaş + Kuru Gluten) |
Çeşitli Unlarda |
400 |
HCI’de Çözünmeyen Kül |
Meyve ve Sebze Mamulleri |
450 |
Çeşitli Gıda Ürünlerinde |
||
Kırılma İndisi |
Hayvansal Sıvı Yağlar |
200 |
Bitkisel Sıvı Yağlar |
||
Kül Tayini (Ham) |
Çeşitli Gıdalarda ve Yemde |
400 |
Kül Tayini (Kuru Maddede) (+ Rutubet) |
Çeşitli Gıdalarda ve Yemde |
550 |
HMF (Hidroksimetilfurfural) |
Balda |
1 adet numune ücreti 750 ₺ olup ilave her numune başına 400 ₺ eklenecektir. |
Şeker Analizi (fruktoz, glikoz, sakkaroz) |
Balda |
|
Mineral Yağ Aranması (var/yok) |
Bitkisel Yemeklik Yağ |
250 |
Nişasta Tayini (var/yok) |
Çeşitli Gıdalarda |
250 |
Peroksit Sayısı |
Hayvansal Sıvı Yağlar |
350 |
Bitkisel Sıvı Yağlar |
||
pH Tayini |
Meyve ve Sebze mamulleri |
150 |
Süt ve Süt Ürünleri |
||
Protein Analizi (Ham) |
Hayvansal Yemlerde |
500 |
Çeşitli Gıda Ürünleri |
||
Prina Yağı Aranması (var/yok) |
Bitkisel Yemeklik Yağlar (Zeytinyağı) |
250 |
Rutubet Tayini (Nem Tayini) (Kuru Madde) |
Hayvansal Yemlerde |
200 |
Çeşitli Gıdalarda |
||
Tahıl ve Tahıl Ürünleri |
||
Rutubet ve Uçucu Madde Miktarı
|
Zeytinyağı |
200 |
Ayçiçek yağı |
||
Mısır yağı |
||
Fındık yağı |
||
Sabunlaşmayan Madde |
Hayvansal Sıvı Yağlar |
400 |
Bitkisel Sıvı Yağlar |
||
Selüloz Tayini (Ham) |
Un |
500 |
Hayvansal Yem |
||
Suda Çözünebilen Katı Madde Tayini (Briks) |
Domates Salçası |
200 |
Meyve Suyu ve Nektarlar |
||
Üzüm ve Dut Pekmezi |
||
Reçel |
||
Meyve mamulleri |
||
UV’de Özgül Absorbans |
Zeytinyağı |
300 |
Yağ Analizi (Ham) |
Hayvansal Yem |
400 |
Et ve Et Mamulleri |
||
Çeşitli Gıda Ürünleri |
||
Yağ Tayini (Gerber Metodu) |
Süt ve Süt Ürünleri |
300 |
*Listede olmayan gıda analizleri için irtibata geçiniz.
*Analiz ücretlerimiz toplam fiyat olup faturalandırma aşamasında hiçbir ek ücret (KDV vb.) İstenmeyecektir.